طرز تهیه مواد لازم جهت تهیه پودینگ هندی
مواد لازم پودینگ هندی
شیر 2 پیمانه
برنج پیمانه
شکر پیمانه
بادام هندی 2 قاشق سوپخوری
کره آب شده 1 قاشق غذاخوری
کشمش 1 قاشق غذاخوری
پودر هل کمی
پودینگ هندی
طرز تهیه پودینگ هندی :
ابتدا برنج را شسته و یکی دو ساعت بگذارید خیس بخورد.
برنج را در قابلمه ای ریخته و تفت دهید تا طلایی شود ، حالا شیر را اضافه کرده اجازه دهید تا بجوشد.
برنج را مدام هم بزنید تا ته نگیرد، زمانی که مخلوط برنج و شیر به غلظت پودینگ رسید شکر و هل را افزوده و 5 دقیقه دیگر اجازه دهید بپزد.
حالا بادام هندی را کمی خرد کرده و با کره تفت دهید تا کمی طلایی شود ، کشمش را افزوده کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید.
پودینگ را در ظرف های دسر بکشید و بادام تفت داده شده را روی آن ریخته سرو نمایید.
پودینگ
نکات تکمیلی در مورد پودینگ هندی
پودینگ هندی جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پودینگ هندی را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
چند مزایای سلامتی و چشمگیر پیاز
پودینگ ,هندی ,تهیه ,دهید ,تفت ,برنج ,پودینگ هندی ,برنج را ,تفت دهید ,تهیه پودینگ ,دهید تا
درباره این سایت